Welkom op ons patiënten portaal

Heeft u een vraag over de werkwijze van het RCMM of over mitochondriële ziekten? Wij helpen u graag aan een antwoord. Mocht u alsnog vragen hebben dan kunt u dat doen op deze pagina of neemt u gerust contact op

LET OP: Alle pagina's in ons patiënten portaal zijn opgesteld in het Nederlands. Voor een goede leeservaring is het het beste Google Translate uit te zetten.

icon-info.png

Radboudumc

Telefonische bereikbaarheid

Kinderen en jeugdigen

De polikliniek voor kinderen en jeugdigen is voor afspraken telefonisch bereikbaar van 08.00-12.00 uur en van 13.00-16.00 uur via telefoonnummer: 024 - 361 44 15.

Als u na het eerste bezoek vragen heeft met betrekking tot de behandeling van uw kind of u wilt telefonisch contact met de behandelend specialist van uw kind, kunt u 's ochtends tussen 08.30 en 12.30 uur bellen naar het verpleegkundig spreekuur van de Polikliniek voor Kinderen & Jeugdigen: 024- 361 44 13. Een verpleegkundige behandelt uw vraag, noteert uw boodschap voor de arts en/of maakt zo nodig een afspraak voor een telefonisch consult met de arts.

Voor dringende medische zaken kunt u 's middags tussen 12.30 en 17.00 uur bellen naar: 024 - 361 44 13. Zorg ook voor uw bereikbaarheid: geef wijzigingen in adres of telefoonnummer altijd zo spoedig mogelijk door.

Volwassenen

De polikliniek voor volwassenen is voor afspraken telefonisch bereikbaar op 024 - 361 65 04 en per e-mail via .

Uw eerste afspraak kunt u maken als u een verwijsbrief hebt. Uw huisarts (of u zelf) stuurt de verwijsbrief naar ons toe. Vervolgens krijgt u binnen zeven dagen een schriftelijke oproep. Als uw huisarts u doorverwijst via Zorgdomein, dan kunt u na 3 werkdagen bellen voor het maken van een afspraak: (024) 361 65 04.

Zorg dat u op tijd op de afspraak bent: te laat komen leidt tot langere wachttijden en daardoor overlast voor andere patiënten. Houd u daarbij rekening met de verkeerssituatie in en rondom Nijmegen. Ook is het aantal parkeerplaatsen dat we kunnen bieden helaas beperkt. Mocht het spreekuur door onverwachte omstandigheden toch uitlopen, dan ziet u op de informatieborden hoe lang de wachttijd is. U kunt ook altijd informeren bij de medewerkers aan de balie naar de wachttijd. We helpen u graag. Voor meer informatie over de poli voor volwassenen bezoekt u de betreffende site van het Radboudumc.

Herhaalrecepten/machtigingen/medische verklaring

Bezoek de hiervoor bestemde pagina van het Radboudumc.

mijnRadboud 

Altijd en overal op de hoogte van uw persoonlijke medische gegevens. Met mijnRadboud kunt u in een beveiligde digitale omgeving uw persoonlijke medische dossier raadplegen. Met mijnRadboud kunt u bijvoorbeeld afspraken maken of uitslagen van onderzoeken inzien. Op elk moment en via elke computer.

Meer informatie over mijnRadboud vindt u hier.

Direct inloggen in mijnRadboud (u heeft hiervoor uw DigiD nodig). 

Stel uw vraag aan het RCMM