Search

RCMM_logo_full_trans.png

Welkom!

op de webpagina van de Nationale Informatiedag Mitochondriële Ziekten 2018. Op zaterdag 22 september a.s. organiseert het Radboud Centrum voor Mitochondriële Geneeskunde in samenwerking met de patiënten advies raad wederom deze dag. Op deze pagina vindt u het programma en informatie over de bereikbaarheid van dit evenement. Net als in voorgaande jaren organiseren we de informatiedag in het Radboud Auditorium. Dit betekent dat er ruimte is voor maximaal 330 geïnteresseerden. Deze dag is specifiek bedoeld voor patiënten met de diagnose mitochondriële ziekte, hun partner, en hun ouders/verzorgers.

Dit jaar staat het ochtendprogramma in het teken van kauw-, slik- en darmproblematiek. U wordt bijgepraat over medicijnontwikkeling. Het middagprogramma omvat een sessie over "hoe werkt energiestofwisseling". Hier ontvangt u uitleg over energiestofwisseling en energiestofwisselingsziekten. Ook is er een ronde tafel sessie waarin u ervaringen kunt uitwisselen, informatie kunt delen en vragen kunt stellen over allerhande zaken die te maken hebben met mitochondriële ziekten.

Aanmelden kon tot 8 september. Mocht u zich alsnog willen aanmelden geeft u dit aan via het vraagformulier.

Wij bewaren uw persoonsgegevens om de informatiedag mitochondriële ziekten zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, in overeenstemming met de geldende wettelijke verplichtingen. Als we uw persoonsgegevens voor een ander doel willen verwerken, dan vragen wij u opnieuw om toestemming. We bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is voor het uitvoeren van de jaarlijkse informatiedag tenzij we uw gegevens langer moeten bewaren volgens de wet. We delen uw gegevens niet met derden.